one with the ocean

spain_nakd_carolineroxy2Swimwear Na-kd fashion

Godmorgon lördag och så bär det av mot Arlanda. IGEN, haha 🙂 Ska i och för sig till Tyskland över dagen bara, men ändå. Jag ska iväg på en casting för en fett kul grej så är både spänd och nervös på samma gång. Dem hämtar upp mig på flygplatsen och sen blir det nog en galen adrenalinrush. Håll tummarna för mig är ni söta 😀 Xx

Good morning saturday and off to the airport, AGAIN, haha 🙂 I’m going to Germany, just for the day though, but still. I’m going to a casting for a really exciting thing so I’m both excited and nervous at once. They’re gonna pick me up at the airport and then I think it’ll be a big adrenaline rush the rest of the day. Fingers crossed 😀 Xx

Posted in: Photoshoots, Travels

You might also like

Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *