woodbrand2_carolineroxy2

woodbrand2_carolineroxy

woodbrand2_carolineroxy3
Shades Woodbrand / Sweater here / Jeans here 

Wow, vad glad man blir när solen skiner! Har visserligen jobbat hela helgen men har försökt njuta av solen i korta mikropauser och kvällssolen är inte så pjåkig den heller, haha 😉 Idag ska jag till min bästa Marre på Salong Bangs och fräscha upp barret, sen diverse möten och sedan jobb med en superkul grej som jag ska visa upp här imorgon! Ha en superdag! Xx

Wow, the sunshine is happiness! Well, I worked all weekend but I tried to enjoy the sun in short breaks and the evening sun is not that bad either 😉 Today I’m off to my best Marre at Salong bangs to get my hair done, some meeting and then I’m gonna work with a super fun thing that I’ll show here tomorrow! Have an awesome day! Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Digital Queen Paulina Danielsson - Nicotex. Sponsored - FARINA - NAKD Lisa Anckarman - SUMMER LUNCH & PHONE CASES BYGISELA - NEXT - PHOTO SHOOT Sandra Lindahl - Midsommar 2017!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *