crossroad_carolineroxy

Livet på resande fot. Sidorna i mitt pass börjar ta slut. Stämplar från alla olika destinationer. Jag har lyckats resa till alla världsdelar i världen, sett så många platser – högt till lågt, lärt känna så mycket människor och skapat så många minnen. Jag känner inte att jag hör hemma bara på ett ställe. Världen har så många fantastiska ställen att erbjuda och jag känner mig långt ifrån klar med att resa. Denna sommaren bjuder in till ännu fler resor och jag är mer än exalterad. Jag hoppas ni alla har en fantastisk söndag med skratt och glädje! 🙂 Xx

Life on the road. Running out of pages in my passports. Stamps from all these places. I’ve been to all the continents in the world, seen so many places, got to known so many people and created so many memories. I guess I’ve always been a traveler, I don’t feel I belong to just one place. This summer I’ll be traveling a lot as well and I’m more than excited. I hope you’re all having an amazing sunday with laughter and joy! 🙂 Xx 

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint Alexandra Nilsson - Cute dresses Alexandra Nilsson - Skisser på in nya träningskollektion!! Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *