New in

junkard_carolineroxy
Hat here / Sneakers here / Hoodie here

Kan verkligen inte sluta älska att glida runt i min nya keps och ja, sneakers och hoodie är ju sen gammalt att jag älskar, haha 😀 Nu har man till och med börjat kunna gå barbent i Stockholm, eller iallafall nästan, nätterna är det mer skidställ som gäller, HAHA. Igår jobbade jag hela dagen och mötte sedan upp Amelie för att svänga förbi ett event och Strandbryggan och F12, var kul att träffa massa gamla ansikten men blev tidigt hem för nu ska jag iväg på plåtning 😀 Hoppas ni ha en fantastisk dag! Xx

I can’t stop loving hanging around in my new hat and yeah, you already know I love sneakers and hoodies, lol 😀 Its even fine wearing shorts in Stockholm now, well, maybe not the nights if you don’t want to turn into an ice bear, HAHA, but still! Yesterday I worked all day and then I met up with Amelie to go to an event and then Strandbryggan and F12, meet some old faces and went home early because now I have a photoshoot 😀 Hope you’re having an amazon day! Xx

Posted in: Shopping

You might also like

Paulina Danielsson - Du är verklig. Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *