affingo_carolineroxy2

affingo_carolineroxy1

affingo_carolineroxy
Necklace here / Top here

Spontanitet när den är som bäst. Fick en liten flipp igår och några sms senare så var även Summerburst Göteborg bokat! Älskar verkligen Summerburst i Göteborg. Inramningen och arenan är magisk och man kan ju inte annat än älska Götet som västkusttjejen man är, haha 😉 Hoppas bara på solsken med så kan det inte bli annat än magiskt! Xx

Spontanity at it’s best. Suddendly decided to go to Summerburst Gothenburg and some texts later it was all planned. I really love the Summerburst festival in Gothenburg. The arena is magical and I just love Gothenburg since I’m a west coast girl, haha 😉 I’m only wishing for sunshine as well and I’m sure it will be amazing! Xx 

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Ivyrevel favoriter BYGISELA - BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT.. Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI We Are One - WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *