sannealexandra_carolineroxy3

sannealexandra_carolineroxy2

sannealexandra_carolineroxy5
Jumpsuit here / Boots here / Bag Chanel / Photos O. Jettman

Hur stolt när man får glida runt i sin fina vän Sannes design? Älskar denna jumpsuit för den funkar både att klä upp och klä ned! Nu ska jag iväg på några möten och sen ska jag möta upp Malin och köra söderut för att vi ska på äventyr i helgen! 😀 Ha en fantastisk dag! Xx

How proud when you get to wear your beautiful friend Sanne’s design? I love this jumpsuit since you can wear it casual and for a party! Now I’m off to some meetings and later on I’m gonna meet up with Malin and drive south since we’re going to an adventure this weekend!! 😀 Take care! Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - FIRST MORNING BYGISELA - DARLING IM HOME Sandra Lindahl - HELGEN <3 Sandra Lindahl - WANTIES!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *