Skapaskillnad.nu

skapaskillnad1juni

– Du och din fula polackhora till syster borde åka tillbaka till ghettot i Polen där ni hör hemma.
– Jag hoppas du blir gruppvåldtagen och att någon skär upp din hals.
– Du är för smal.
– Alltså helt ärligt, vad är det där för fula ögonbryn?

Varje dag får bloggare och influencers utstå hatkommentarer via sina bloggar och sociala medier, och ovan ser ni några av de faktiska kommentarer som skrivs. Av den anledningen har fyra av Sveriges största inspiratörer på sociala medier – Alexandra ”Kissie” NilssonCaroline RoxyMadeleine Bitici och Lisa Anckarman – tillsammans med Katri Lindgren, VD för Blogfame och Therése Modig från Brave Media, gått ihop och grundat en plattform mot näthat som de valt att kalla skapaskillnad.nuUtöver plattformen lanseras och produceras också en podcast, i samarbete med MTG Sverige och I Like Radio, samt en radiokampanj som kommer höras i MTGs radiokanaler. På fredag morgon, innan projektet lanseras via vår exklusiva pressträff, kan du höra tjejerna i Rix Morronzoo, så glöm inte att ratta in den kanalen för att höra inslaget! Du kan också hänga med via projektets Instagram @skapaskillnad.nu och på hashtaggen #skapaskillnadnu

Kom till vår pressträff
Efter hårt och gediget arbete under lång tid så är det på fredag förmiddag dags att lansera skapaskillnad.nu, och detta gör vi med en pressträff i Stockholm. På plats finns, förutom personerna bakom skapaskillnad.nu, också medier som Veckorevyn ochSvenska Hjältar från Aftonbladet. Känner du att kampen mot näthat är något du brinner för? Vi har några exklusiva platser för bloggare på denna pressträff har du möjlighet att få komma till pressträffen, antingen i egenskap av en egen social media, eller kanske vill du representera din klass, din arbetsplats eller skola? Hur stor din blogg är spelar ingen roll, alla är viktiga för oss. Det enda du behöver göra är att kommentera den här bilden på Instagram med en motivering till varför just du vill komma. Plats och tid mailas ut om du har blivit antagen.

Är du under 18 år behöver du målsmans godkännande eller din lärares medgivande om du går i skolan när pressträff äger rum.
Skapaskillnad.nu står inte för resor till och från pressträff.

You might also like

Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint Alexandra Nilsson - Cute dresses Alexandra Nilsson - Skisser på in nya träningskollektion!! Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *