Saturday sunshine

inspo2

inspo_roxy

inspo3

Lördagsinspiration. Tidig morgon. Solsken. Pyjamas i många timmar. Mycket kaffe. Vogue. Pannkakor med glass. Och jordgubbar och blåbär. Promenad i solen. Chill vid vattnet. Havet som utsikt. <3

Saturday inspiration. Early morning. Sunshine. PJ many hours. Much coffee. Vogue. Pancakes with ice cream. And strawberries and blue berries. A walk in the sunshine. Chilling by the water. The sea as a view. <3

Posted in: Travels

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *