Saturday sunshine

inspo2

inspo_roxy

inspo3

Lördagsinspiration. Tidig morgon. Solsken. Pyjamas i många timmar. Mycket kaffe. Vogue. Pannkakor med glass. Och jordgubbar och blåbär. Promenad i solen. Chill vid vattnet. Havet som utsikt. <3

Saturday inspiration. Early morning. Sunshine. PJ many hours. Much coffee. Vogue. Pancakes with ice cream. And strawberries and blue berries. A walk in the sunshine. Chilling by the water. The sea as a view. <3

Posted in: Travels

You might also like

Sandra Lindahl - Fix i läggan (rubriken kan feltolkas, sorry) Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM Lisa Anckarman - AUTUMN HEELS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *