miinto_carolineroxy1

miinto_carolineroxy2
Foto: O.Jettman

HUR NAJS? > Jag har shoppat Ida Sjöstedt-jumpsuiten ovan ifrån Miinto,
Nu kan ni köpa den med 40% rabatt här.
och det är dessutom Miinto.se summer sale med 40 % på hela sidan fram till fredag kl 12 😀 Klicka här 😀 (adlink)

Hejhopp tisdag! Åh, hela denna veckan är helt galen. Men på ett bra sätt 😀 Så mycket som händer och bara tre dagar till min stora lansering, känns helt overkligt. Men är så taggad!! Och sen så är det ju Summerburst i Stockholm till helgen med, hoppas så mycket på lika fint väder som i Götet, vore ju livet! Idag är det massa jobb på schemat och sedan en förhandsbiopremiär, så kul 😀 Hoppas ni har en magisk dag!! Xx

Hello tuesday! Oh, this whole week is crazy. But in a good way 😀 So much stuff going on and only three days left until my big release, feels unreal. But I’m so excited!! And then its Summerburst in Stockholm this weekend, I really hope for the same weather as in Gothenburg, that would be awesome! Today I’ve a lot of work to do and then I’m going to the cinema for a preview, so fun 😀 Hope you’re having an amazing day! Xx

Posted in: Campaign, Outfits

You might also like

Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM We Are One - Krönika: Rätt tjej på fel plats Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - NYHET FRÅN DW: Classic Petite Ashfield We Are One - BLOGGSKOLA: VART BÖRJAR MAN? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *