Sporty spice

sportyspiceJacket here / Shoes here / Leggings here

Mitt senaste träningsinköp är verkligen en färgbomb, haha 😀 Men, färg på träningskläder ger så mycket energi tycker jag – man vill ju liksom träna för att få ha på sig kläderna och dem ger så mycket energi 😉 Det ihop med en riktigt bra spellista på Soundcloud gör träningen ännu roligare! Dags att springa till gymet! Xx

My latest work out clothing are a real color bomb, haha 😀 But, color on work out clothes gives so much energy – you want to work out just to wear the clothing because they give you energy 😉 Together with a really good playlist on Soundcloud makes the work out even more fun! Time to hit the gym! Xx

Posted in: Workout

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - FIRST MORNING BYGISELA - DARLING IM HOME Sandra Lindahl - HELGEN <3 Sandra Lindahl - WANTIES!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *