just dance, dance

cigned_carolineroxy2

cignedcisters_carolineroxy5

cigned_carolineroxy1

cigned_carolineroxy4
Leg chain HERE / Swimsuit here / Shoes here / Photo: O.Jettman

Woop! Bär lårkedjan ifrån min kollektion som släpptes i helgen! Känns så galet alltså. Vi hade ju som sagt en lanseringsbrunch med massa sköna brudar och sedan bar det av mot Summerburst. Kunde inte önskat mig mer än såå! 😀 Efter ett års jobb är det äntligen släppt, så himla underbar känsla! 😀 Hoppas ni har en magisk dag! <3

Woop! I’m wearing the leg chain from my collection that I launched this friday. Feels really crazy. As told we had a brunch to celebrate with my girls and then we went to Summerburst. Can’t imagine a better celebration. After a year of working with the collections its finally out there, so happy! 😀 Hope you’re having a great day! <3

Posted in: Outfits

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *