Festival vibes

summerburststhlm2

summerburststhlm1Hand chain HERE / Shoes here / Jacket here

Godmorgon 😀 Asså måste nästan säga att min sommar känns som en hel hög av festivaler, haha. Jag kan verkligen inte rå för det men jag ÄLSKAR festivaler (notera: stadsfestivaler). Jag gillar inte tält och gyttja. Iallafall inte på festival. Ut i skogen och tälta är asmysigt men då vill man ju gå runt i mjukisset hela helgen liksom. Men all glädje när det är sol, bra musik, massa härliga vänner – ÅH, är så tacksam för alla såna upplevelser!!! Tack Starclub för livets bästa helg (igen, HAHA) Xx


På lördag kommer jag och Lisa finnas på plats i Norrköping på klubben Kopparhammen med Imso tour. Vi kommer hänga med er och ge stylingtips och bara ha massa kul!! 😀
Vi ses där kl 22.00 på lördag!! 😀
PS. Med koden får ni 20% på hela sortimentet HÄR. Kärlek!


Good morning! 😀 Oh, I must almost say my whole summer feels like a bunch of festivals, haha. I really can’t find any excuses but I LOVE festivals (note: city festivals). I don’t like living in a tent and mud. Not for a festival at least. When you go out to the forrest its cosy to live in a tent but then you want to walk around in a hoodie the whole weekend. But all the happiness when its sunshine, good music, awesome humans – OH, I’m so grateful for all those experiences! Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - Haha! 2010 Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *