Diplo X Skrillex X To U

festival_carolineroxy1

festival_carolineroxy2

festival_carolineroxy3
Hat here / Boots Second hand / Jumpsuit here / Photo: O. Jettman

Hejhopp lördag! Nu börjar en fem-dagars-roadtrip till västkusten! Börjar med jobb idag och sen så ska jag njuta av att träffa fina vänner ifrån Borås och Varberg, så mysigt! Mina underbara vänner där nere börjar även ploppa ut kids till höger och vänster så ska få träffa dem små knoddarna med, så kul! 😀 Och självklart havsbad och premiärglassen på Tre toppar, som jag längtar! Xx

Hello saturday! Now starts a five-day-road trip to the west coast! Starting with work today and then I’m gonna hang out with friends from Borås and Varberg, so cosy! My lovely friends down there are all starting to get kids to I’m gonna meet the small lite cutiepies as well, so fun! 😀 And of course take a swim in the ocean and have ice cream at ‘Tre Toppar’, can’t wait! Xx

imso

Posted in: Outfits

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *