Goin’ thru changez

rough_carolineroxy2

rough_carolineroxy1

rough_carolineroxy3Shorts hereBoots here

Hej hopp! Jag och Lisa hade en fantastisk kväll i Norrköping men tyvärr blev det inte västkusten för mig då det hänt en närstående massa hemska saker. Usch, har så ont i hjärtat över det och jag hatar verkligen när man känner sig så hjälplös för att man inte kan göra något…
Nu är det Stockholm för några dagars jobb och sen är det ju midsommar. Så får man vara sådär girlie och ha en fet blomkrans i håret och dansa runt stången. Men bäst av allt är ju lekarna! Xx

Hello there! Amazing days with my stars. Me and Lisa had an amazing evening in Norrköping but unfortunately I couldn’t go to the west coast because some really sad stuff happened to one of my close ones. I hate the helpless feeling when its nothing you can do to help. Well. Now I’m heading back home to Stockholm for some days of work and then its the ‘swedish midsummer’. Flowers in my hair and dancing around. But best of all – the games! Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *