Sweet sweetness

versace3

versace

versace2

Åh, har uppdaterat mig lite. Med ny parfym ifrån Versace (här), ett läppglans från Dior som gör att läpparna blir större – det funkar faktiskt och perfekt när man inte vill spruta in något i sina läppar som jag helst slipper undan 😀 Ni hittar det här. Sedan blev det även en ny foundation (här) och världens bästa solpuder (här) 😀

Yeay! I updated my make up bag. With a new fragrance from Versace (here), a lipgloss from Dior that makes your lips bigger – it really works and its good for you that doesn’t want to do lip surgery, which I’m not into ;D You find it here. And then a new foundation here and the best sun powder in the world (here) 😀

Posted in: Beauty

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Paulina Danielsson - Ö Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Hemdesigners

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *