Beach ready

boux2
Swimwear from Boux Avenue.
Get 20% off all with the code ROXY20 here!
(adlink)

Hejsan hoppsan! Idag ska jag plåta en hel träningskampanj så ska iväg här nu och få hår och make och sedan blir det plåtning på lite olika locations i Stockholm, hoppas att det inte ska regna en enda droppe, det vore ju magiskt. Hur fantastisk är bikinin ovan förresten? Med koden ovan får ni 20% på allt. High five på det! 😀 Xx

Hello, hello! Today I’m shooting a whole work out clothing-campaign so I’m on my way to get hair and make up done and then a photoshoot on different locations in Stockholm, I really hope its not gonna rain at all, would be magical. How fab is the bikini above by the way? With the code and link under the pic you get 20% off everything, High five 😀 Xx

Posted in: Shopping

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sandra Lindahl - Wanties!! Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Paulina Danielsson - Glow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *