Monday morning

mondaymorning

Åh, asså, är så himla glad och sprallig i kroppen! Idag ska jag se Rihanna live här i Stockholm! För er som missar så gör hon även en konsert i Malmö 2 augusti.. Hon är nog en av dem mest begåvade jag vet och gör sin egen grej till hundra. Hatten av! Nu ska jag iväg till gymet och sen ska jag även packa för Falsterbo och Båstad, så bra vecka! Ha en härlig måndag! 😀 Xx

Oh, well, I’m so happy and have so much energy in my body. Tonight I’m going to see Rihanna live here in Stockholm! She also does a concert in Malmö the 2nd of August. She’s one of the most talented girls I know and she really does her own thing. Now I’m heading to the gym and then I’m going to pack my bags for Falsterbo and Båstad, such a great week! Have an amazing monday! 😀 Xx

Posted in: Workout

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sandra Lindahl - Wanties!! Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Paulina Danielsson - Glow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *