Work out fun

adidas_carolineroxy2

Wow, vilken grej. Har ni någonsin funderat över vilken träningsform som är billigast och effektivast på samma gång? Det dyker ju upp massor av nya träningsmetoder hela tiden och det kan vara svårt att hålla koll. Jag själv håller mest på med styrketräning, löpning och när jag har möjligheten såklart min älskade ridning som jag saknar så mycket.. Iallafall, jag hittade en interaktiv barometer som visar vilken typ av motionsform som ger mest kaloriförbränning för pengarna. Dem jämför tio olika motionsformer med varandra och jämför till exempel prisnivåer för utrustning och/eller lektioner för dem olika träningsformerna.
Dem tar till exempel upp square dance, löpning, spinning, styrketräning, ridning, golf och några till. Som ni säkert kan räkna ut är golf dyrast eftersom utrustningen kostar multum och det är ju inte lika ansträngande som de andra träningsformerna. Jag som är gammal hästtjej vet ju att ridning är väldigt krävande av kroppen och grym träningsform om man ligger i, men eftersom det är så galet dyrt så hamnar den långt bak på listan. Jag själv hade nog gissat på att löpning skulle vara nummer ett på listan eftersom det enda som krävs för det är ett par träningsskor och möjligen träningskläderna man springer i om man inte tar några gamla kläder som ligger hemma och skräpar – men tji fick jag, jag hade fel, haha. Ni kan själva gå in och läsa och titta vidare på barometern men jag tycker att ni ska gissa för er själva först, desto roligare 😉
Oavsett en väldigt rolig uppfinning som jag aldrig sett något utav tidigare.
Barometern hittar du här: https://www.zmarta.se/zmartaindex/halsoindex
Ha en superfin dag och lycka till med träningen om ni ger er ut på det, vem vet, kanske ni testar en helt ny träningsform ifrån listan på barometern? Puss och kram! 🙂
I samarbete med www.zmarta.se
Posted in: Workout

You might also like

Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Paulina Danielsson - Haha! 2010 Keela - Sri Lanka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *