Beach life

boux4
Swimwear from Boux Avenue.
Get 20% off all with the code ROXY20 here!
adlink

Godmorgooon 😀 Imorgon ska jag till Jönköping och fira min underbara Malins 30-års fest! Jag och tjejerna här i Stockholm ska hyra en bil och köra en roadtrip ner och därefter checka in på hotell där middag och ståhej väntar! Malin har hyrt hela hotellet till oss (galning!) och så är klädtemat bal så ska försöka mig in i min walk in-closet nu och leta fram en partyblåsa 😀 Hoppas er dag är helt magisk! Xx

Good morning! 😀 Tomorrow I’m going to Jönköping to celebrate my wonderful Malins dirty30-birthday! Me and the girls from Stockholm are going to rent a car and go on a roadtrip down there, check in at the hotel where the party is. Malin has rented the whole hotel (craaay!) and the theme is prom so I’m going in to my walk in closet now to find a dress haha 😀 Hope you’re day is magical! Xx

Posted in: Travels

You might also like

Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Sandra Lindahl - WHITE & BLUE Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *