snap_carolineroxy9

snap_carolineroxy1

snap_carolineroxy5 snap_carolineroxy4

snap_carolineroxy2

Top Adidas / Shorts Levis (HERE) / Shoes Dr Martens Sarenza

Hej hopp Jönköping! Vilken magisk, underbar kväll med gamla och nya vänner! Nu blir det roadtrip tillbaka till Stockholm och börja packa väskan för imorgon är det jobb hela dagen och på måndagmorgon flyger vi ner till underbara lilla ön Gotland för en vecka på Visby. En tradition för mig och mina vänner som alltid är så underbar sommarstämning! Det blir allt ifrån mysiga promenader längs ringmuren, cykling på tandemcyklar och soliga dagsfester! Kärlek! Xx

Hello Jönköping! What a magical, wonderful evening with old friends and new friends! Now time for a roadtrip back to Stockholm and start to pack the bag because tomorrow I work all day and monday morning we fly down to the wonderful little island Gotland to spend a week in Visby. It’s a tradition for me and my friends and the summer vibe is on top! Everything from walks around the island, biking on tandem bikes and sunny day parties! Love Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Paulina Danielsson - Haha! 2010 Keela - #Saras24glam Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *