Brunching in Visby

visby2

visby3

visby1

visby4

visby6

visby8

Dagarna i Visby är helt magiska! Jag är här med tjejerna och andra dagen styrde jag upp en härlig brunch i ett rum jag hyrde och bjöd på härlig plockat, bubbel och massa annat gott! Solen har skinit varje dag och umgåtts med så fina människor, delat så mycket skratt och dansat i solen i timtal! Så lycklig och tacksam över denna upplevelse <3

Days in Visby are magical! I’m here with my girls and the second day I arranged an awesome brunch in a room I rented and invited the girls over for brunch and bubbles! The sun has been shining every day and I’ve hung out with the best people, shared so much laughter and danced in the sunshine for hours! So happy and grateful for this experience! <3

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - Otursfågeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *