visbyoutfit_roxy3

visbyoutfit_roxy
Top here / Skirt here / bag Chanel

Godmorgon! Vi har börjat dagen med Pokémon-jakt, haha. Vi är verkligen helt fast i det och häromdagen satt vi och spelade på en gräsplätt medan övriga var på klubben och festade, så nördiga. Ikväll ska jag ta med mina tjejer och gå på hummer&champagne-middag, så mys! Hoppas ni har en magisk dag <3 Xx

Good morning! We’ve started the day with Pokémon-chasing, lol. We’re totally stuck and the other day we sat on the grass playing in the middle for the night when the others were partying on the club, I’m such a geek. Tonight I’m bringing my girls to a hummer & champagne dinner, so cosy! Hope you’re having a magical day <3 Xx

Posted in: Outfits
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *