beachbabe_carolineroxy2

beachgirl_carolineroxy1
Top here / Shorts here / Waist chain here

Godmorgon! 😀 Åh, vi hade en sån riktigt svensk-sommardag igår! Jag och en tjejkompis åt brunch i en park och bara myste och sen mötte vi upp grabbarna och gick och hyrde en trampebåt, haha, sån nostalgi från när man var liten och så mysigt! Det gick vidare till middag och häng in på småtimmarna och luften helt ljummen – magi! Xx

Good morning! 😀 Oh, we had such a swedish summer-day yesterday! Me and a girlfriend had brunch in a park and just chilled and then we met up with the guys and rented a boat, so nostalgic and so cosy! Then dinner and hanging out and the wind was so warm – magical! Xx

Posted in: Outfits
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *