O c e a n

swim_carolineroxy2

swim_carolineroxy
Bikini  top HERE bottom HERE

Lördaaag! Igår efter att jag plåtats klart mötte jag upp Solly och Ida och så satt vi och njöt av kvällssolen i mitt fönster, dinglade med benen och skrattade, så himla underbart. Blev en kvällspromenad också och strosade runt och bara gjorde vad vi kände för, sådan frihet! Är ledig resten av helgen och känns helt magiskt. Hoppas ni har en fantastisk helg! Xx

Saturdaaaay! After my shoot yesterday I met up with Solly and Ida and we went to my place and enjoyed the sun in my window, talking and laughing, so amazing. We went for a night walk too and just walked around in the city and did whatever we wanted too, such a freedom! Now I’m off the rest of the weekend and that feels magical. Hope you’re having an awesome weekend! Xx

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

Lisa Anckarman - BERG-OCH-DALBANAN Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - NI ÄR VÄL BÄST We Are One - FREDRIKA TIPSAR OM MODE Sandra Lindahl - HELGEN <3 Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *