Kicker monday

boux7

Everything from Boux Avenue.
Get 20% off all with the code ROXY20 here! (adlink) 7

Hur najs att börja veckan med nya vackra undres? Älskar när det känns lite extralyxigt då man får blomblad i paketet, haha 😀 Idag har jag en fullspäckad dag med jobb och möten men är extremt taggad på det. Ha en fantastisk dag! Xx

How nice to start the week with new beautiful undies? I love when you get roses in your packages because it feels like luxury, haha 😀 Today I’ve a day filled with work and meetings but I’m so excited! Hope you’re having a fantastic day! Xx

Posted in: Campaign, Shopping

You might also like

Sandra Lindahl - Nya naglar och varigt sår (kom int på nån annan rubrik) Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Keela - Sri Lanka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *