sugar up my teeth

sugar_carolineroxy3

Woop woop! Är landad en vecka i Stockholm och sen bär det av mot Way Out west för en till festivalhelg, Fuerte Ventura för vår träningsresa och därefter till Dubai för ett modelljobb. Sitter även i skrivande stund och funderar på var nästa höstresemål blir. Är så sugen på typ Maldiverna? Så vackert!! Xx

Woop woop! I’m in Stockholm for one week and then its time for the Way Out west festival, Fuerte ventura for our work out trip and then straight to Dubai for a model job. Right now I’m looking for the next autumn trips well, I’m thinking of Maldives? So beautiful! Xx

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Zalando @ Way out west Lisa Anckarman - YELLOW OBSESSION Sponsored - Get your Glossybox today! Keela - Mirakelkur tack. We Are One - GISELA OM ÅNGESTEN Paulina Danielsson - Soalrium som är mindre skadligt för huden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *