touching the sky

marbella_carolineroxy2

marbella_carolineroxy1

Här är lite bilder ifrån plåtningen jag gjorde i Marbella. Älskar den staden. Har någon typ av förkärlek för städer som har citykärnan och hav så nära inpå då jag verkligen älskar att se havet. Sen har dem så härliga beach clubs med – ocean club och nikki beach, blir nog en till sväng dit i sommar skulle jag tro 😀 Xx

Here are some pics from the shoot I did in Marbella. I love that city. I’m in love with cities that have the city center and ocean close to each other because I really love watching the ocean. They have lovely beach clubs as well – Ocean club and Nikki beach, I think I’ll go there one more time this summer 😀 Xx

Posted in: Photoshoots, Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *