Eternal love

newin
Shoes here / Make up & fragrance YSL / Shades Le specs

Sweet sunday! Börjar packa lite smått inför Way Out West på torsdag eftersom jag är lite busy i veckan. Vanligtvis slänger jag ihop allt en halvtimme innan så utöver detta lär det hända som vanligt, haha. Jag kan inte få nog av min favoparfym YSL Black opium alltså, magisk. Överdrivet taggad på en helg i Göteborg med! Xx

Sweet sunday! I’ve started packing for the Way out west festival since I have a busy week. Usually I start packing 30 minutes before so other than this that will happen agan as usual, haha. I can’t get enough of my fav fragrance  YSL black opium, magical. I’m so excited for a weekend in Gothenburg too! Xx

Posted in: Shopping

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *