Jofama by Roxy ss16

jofamass16_carolineroxy

Woop! Snart i butik. Den röda färgen är helt ny för höst/vinter 2016 och släpps nu på fashion week nästa vecka. Garanterat en av mina favoriter den här hösten. Kommer ju inte göra annat än dansa runt och kasta löv i samma färger, haha. Hoppas ni gillar den! 😀 Xx

Woop! Soon in stores. The red color is new for this autumn/winter 2016 and is released on fashion week next week. Seriously one of my favs for this autumn. I’m not gonna do anything else then dancing around throwing leaves in matching colors, haha. Hope you like it! 😀 Xx

You might also like

Sandra Lindahl - Dan före doppare (midsommar) Lisa Anckarman - LOCAL HEROES BYGISELA - COFFEE @GRETAS Sponsored - Digital Queen We Are One - FÖR DE VARMARE DAGARNA Sponsored - FARINA - NAKD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *