Stockholm City XX

stockholmcity_carolineroxy1

stockholmcity_carolineroxy2

Sweater here / Shoes here / Bag Chanel / Photo Christopher Brown

Åh, älskar mitt Stockholm. Har haft en sån underbar helg med massa tjejkompisar! I lördags började vi dagen med att gå till Gröna Lund, åka bergochdalbana, spökhuset (jag skrek så mycket haha) och femkamp. Självklart sockervadd och popcorn med! Sen gick vi på Weekend-festivalen och hade en toppenkväll! 😀 Xx

Oh, I love my Stockholm. I’ve had such an amazing weekend with a lot of girl friends! This saturday we started the day by going to Gröna Lund amusement park. We rode the roller coaster, the ghost house (I screamed so much haha). Of course cotton candy and popcorn too! Then we headed to the Weekend-festival and had a blast! 😀 Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *