Pancakes for president

pancakes

Åh, har verkligen fått en vana att äta pannkakor till frukost igen. Det är ju SÅ gott. Äter det två gånger vissa dagar, haha. Nu ska jag packa ihop det sista inför imorgon. Då bär det av till Göteborg! Mitt tåg går rätt tidigt så skönt att ha allt klart 🙂 Åker med MTR, man får 25% rabatt på sin första bokning i appen, good to know! 😀 Ses snart Göteborg! Xx

Oh, I’ve really made it a habit to have pancakes for breakfast. It’s SO good. I eat it twice a day sometimes, lol. Now I’m gonna do the last bit of packing because I leave for Gothenburg quite early tomorrow. So ready for the festival with my girls, can’t wait 😀 See you soon Gothenburg! Xx

Posted in: Workout

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Hedda Dibinger - new week Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *