Sporty Spice

sportyspice_carolineroxy1

WOOP! Inte långt kvar till träningsresan nu. Men först – Göteborg! Igår fick jag en flipp och beställde så mycket nya möbler, haha. Gjorde ett stort kollage först på vad jag ville ha och sen beställde jag ifrån en massa sidor så det lär komma fram i nästa vecka någon gång, så pepp! Visar då 😀 Xx

WOOP! Not long until the work out trip. But first – Gothenburg! Yesterday I freaked a little and ordered a lot of new furniture, haha. I did a big collage first of how I wanted it to look and then I ordered from different websites so I think it’ll arrive next week, so excited! Will show you then 😀 Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - Nick Cabana Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *