Own your steps

wearefit_carolineroxy1

Här är en bild ifrån lookbook-plåtningen jag gjorde för norska märket We are fit. Blivit mycket träningsplåtningar det senaste, får ta det som en komplimang haha ;D Nu ska vi på en tillställning med Maybelline och bli sminkade och fina innan Way Out west! Xx

Here’s a pic from the lookbook-shoot I did for the Norwegian brand We are fit. A lot of work out shoots lately, I’ll take that as a compliment, haha ;D Now we’re going to an event with Maybelline to get pretty for the festival! Xx

Posted in: Photoshoots, Workout

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - FIRST MORNING BYGISELA - DARLING IM HOME Sandra Lindahl - HELGEN <3 Sandra Lindahl - WANTIES!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *