Photoshoot Greece

stronger_carolineroxy_shoot

Ouff, drömmer mig verkligen tillbaka till Grekland när jag ser bilderna ifrån modelljobbet där! Och jag har precis blivit bokad på världens roligaste modelljobb. Dubai i början av September för ett väldigt speciellt projekt, så så så taggad inför det! 😀 Xx

Wooow, I really day dream of Greece when I see the pics from the model job there. And I just got booked for such an amazing model job. Dubai in the beginning of September for a very special project, so so excited about that! I’ve had a magical festival-weekend – will show pics soon! 😀 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *