Photoshoot Greece

stronger_carolineroxy_shoot

Ouff, drömmer mig verkligen tillbaka till Grekland när jag ser bilderna ifrån modelljobbet där! Och jag har precis blivit bokad på världens roligaste modelljobb. Dubai i början av September för ett väldigt speciellt projekt, så så så taggad inför det! 😀 Xx

Wooow, I really day dream of Greece when I see the pics from the model job there. And I just got booked for such an amazing model job. Dubai in the beginning of September for a very special project, so so excited about that! I’ve had a magical festival-weekend – will show pics soon! 😀 Xx

Posted in: Photoshoots

You might also like

Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Paulina Danielsson - Haha! 2010 Keela - #Saras24glam Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *