This could be

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JUMPSUIT HERE / TATTOOS HERE / PHOTO O.JETTMAN

Plåtningen igår var sjukt kul och gick superbra trots halvstorm och regn tack vare grymt team, snygga kläder och bra vibe! Frös som en gris efteråt så stod i duschen i en halvtimme o la mig i morgonrock under täcket för att värmas upp, haha. Idag kommer min stjärna Malin hit! Ska förbi Jofama på modeveckan med för min release av nästa kollektion, wie 😀 Xx

The photoshoot yesterday was so much fun and went really well even though it was a storm an rainy, thanks to a great time, awesome clothes and good vibes! It was so freezing though I had to take a 30 min shower afterwards and lay with my robe under a blanket to get warm again, haha 😀 Today my star Malin arrives. Gonna head to Jofama for fashion week later since my release of my new leather jackets, yay 😀 Xx

Posted in: Outfits
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *