Festival vibez

 

J

Processed with VSCO with a5 preset

Jacket HERE
adlink

Här är mina festivallooks ifrån Way out West. Det var en magisk helg och en stor bildbomb kommer på måndag! Iförrgår var det födelsedagsmys och igår efter modeveckan med Jofama kom Malin hit och vi unnade oss faktiskt att checka in på hotell, äta god middag, mysa till sovdags och nu är det dags för hotellfrulle! Så mysigt!! Ha en magisk dag nu 😀 Xx

Here are my festival looks from Way Out west. It was a magical weekend and a big photobomb will be here on monday. Wednesday it was birthday celebrating and yesterday after the fashion week Malin came here and we actually spoiled ourselves by checking in at a hotel, had a nice dinner a cosy evening and now it’s time for hotel breakfast, yummie! Have a magical day 😀 Xx

Posted in: Music, Travels

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *