Way out west II

elly_carolineroxy2

elly_carolineroxy3

elly_carolineroxy1

Jacket HERE

Lördaaag! Igår efter att jag sagt hejdå till älskade Malin så sträckjobbade jag vid datorn i 8 timmar och sen mötte jag upp bästa sis Cicci och så åkte vi hem till henne och lagade mat och hade mysfredag, så härligt 😀 Sov över hos henne så nu ska vi käka frulle och sen ska jag iväg på jobb och gym innan det blir middag med tjejerna ikväll! Ha en magisk helg 😀 Xx

Saturdaaaay! After I said goodbye to my lovely Malin I worked on the computer for 8 hours straight and then met up with Cicci and headed to her place for cooking and a friday night in, so cosy! 😀 I slept at her place so now we’re having breakfast before work and work out and then dinner with the girls tonight! Have a magical weekend 😀 Xx

Posted in: Outfits
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *