Sweet sunday xx

bouxv9_2

bouxv9_1


Everything from Boux Avenue.

Get 20% off all with the code ROXY20 here! (adlink)

Söndagar är så mysiga. Ska göra rostat bröd med nutella på nu och dricka massa oboy och kolla serier nu på förmiddagen. Det får man på söndagar tycker jag! Sen ska jag packa inför Spanien också så det är gjort innan jag ska hänga med Lisa. Myspys! Längtar efter att ha fötterna i sanden och bada i havet nu vill jag lova 😀 Xx

Sundays are so cosy. I’m gonna eat toasted bread with nutella on and drink chocolate milk and watch tv shows the whole morning. You have to enjoy sunday mornings right 😉 Then I’m gonna pack my bag for Spain and then hang out with Lisa. So cosy! I’m longing until I can put my feet in the sand and go swimming in the ocean, thats for sure 😀 Xx

Posted in: Shopping

You might also like

We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *