plein_carolineroxy2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sweater HERE / Sneakers Phillipp Plein / Photo: O.Jettman

 

Godmorgon! Eller ja, det är mitt i natten för mig känns det som. Ska ta mig ut till Arlanda och flyga ner till Fuerteventura för vår träningsresa där. Så taggad! 😀 Magiskt ställe med massor av olika träningsformer, fina vyer och grym mat så kommer bli en riktig boost! Ha en fin tisdag 🙂 Xx

Good morning! Well, it feels like its the middle of the night for me. Gonna head to the airport to fly south to Fuerteventura for our work out trip there. So excited! 😀 Magical place with a lot of different work out opportunities, amazing views and great food. Gonna be amazing! Have a nice tuesday 🙂 Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *