jofamass16_1

jofamass16_3

jofamass16_2

Här är lite bilder ifrån fashion week förra veckan där jag var med Jofama. Jackan i rött släpps i butiker och online snart så säger till då! Det är verkligen en favorit för mig att designa skinnjackor då dem alltid varit ett favoritplagg för mig. Kommer en rolig överraskning inom detta tema framöver också 😀 Xx

Here are some pics from fashion week last week where I went with Jofama. The jacket in red will be released in stores and online soon and I’ll let you know! It’s really a favorite for me to design leather jackets since it’s always been a fav piece for me. It will be a fun surprise within this theme soon as well 😀 Xx 

You might also like

Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint Alexandra Nilsson - Cute dresses Alexandra Nilsson - Skisser på in nya träningskollektion!! Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *