a.l.w.a.y.s

thisone_carolineroxy

Åh, vad härligt det är här. Jag brukar verkligen inte gilla att gå upp tidigt men här går jag upp innan solen gått upp och det är sjukt mysigt att vara ute med soluppgången. Vi varvar träningspass med härlig mat och poolhäng, biljard och annat kul. En riktig återhämtningsvecka och försöker passa på att sova så mycket som möjligt eftersom jag vanligtvis är dålig på det 😛 Xx

Oh, its so amazing here. Usually I don’t like waking up early but here I wake up before sunrise and being outside during the sunrise is awesome. We work out, chill by the pool, eat amazing food, play pool and other fun stuff. A really rehab week so I try to sleep as much as I can since Im usually terrible at that 😛 Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - . Ellinor Bjurström - Sloggi - Zero feel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *