ballin’

tennis_carolineroxy1

Wow, vilka helt fantastiska dagar jag haft här på lilla ön! Fightboxen var så sjukt, sjukt najs att jag funderar seriöst på att ha en boxningssäck hemma igen, som jag hade förr. Att bara slå och slå, ur all energi i kroppen är verkligen något jag älskar så mycket. Nu bär det snart av hemåt, även fast det är magiskt här så längtar jag faktiskt hem! Men ska njuta av sista tiden här först såklart 🙂 Xx

Wow, the days here on this little island are so amazing! The fight box was so, so nice that I’m seriously thinking about having a fighting sack in my apartment again, like I used to back in the days. To just punch and punch all energy out of the system is something I really love so much. Soon its time to leave this island, even though its magical here I actually miss being home. But first I’m gonna enjoy the last time here of course 🙂 Xx

Posted in: Workout

You might also like

Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Cute dresses Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - Just having a bath..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *