Thief

eyes_carolineroxy1

Adios España! Nu är det dags att lämna lilla ön och flyga hem till Stockholm. Har varit härliga dagar på ön men ska bli mys att komma hem. Imorgon ska jag springa på fashion week såklart så jag hoppas att det inte regnar på mig. Det blir även London fashion week för mig i år, och möjligen New York. Ha en magisk tisdag 🙂 Xx

Adios España! Time to leave this little island and catch the flight back home to Stockholm. I’ve had an amazing time here on the island but it’ll be great to be back home. Tomorrow I’m heading to fashion week of course so I pray it’s not gonna rain. I’m also going to London fashion week this year, and maybe New York. Have a magical tuesday 🙂 Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sandra Lindahl - Live från Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *