Light my fire

lightmyfire_carolineroxy1

lightmyfire_carolineroxy2
Jacket HERE / Shorts HERE

Hej hopp Stockholm! Tillbaka på hemmaplan igen och första kvällen blev såklart myskväll och dagen  Stockholm Fashion Week. Mötte upp Cicci på en mysig frukost, lite strosande och en juice på Joe & the juice innan det var dags för visningar. Solen sken och det var en underbar dag – blir några intensiva dagar nu innan det bär av igen på lördag 😀 Xx

Hello there Stockholm! Back home again and first up was a cosy evening and day after time for Stockholm Fashion Week. Met upp witch Cicci on a yummie breakfast, catching up and a mint juice and then headed to fashion shows. The sun was shining and it was an amazing day – it will be some intense days now before I leave again on saturday 😀 Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *