Girls’ dinner

dinner_carolineroxy2

dinner_carolineroxy

Tycker verkligen det är så kul att laga mat! Jag bjöd över mina tjejer på middag hemma hos mig som vi satt och njöt av vid mitt nya betongbord. Princessorna hade med sig rosor och champagne som sen födelsedagspresent, dem vet precis vad jag blir glad för, haha 😀 Älskar er! Xx

I really like cooking food! I invited my girls over for dinner at my apartment which we enjoyed at my new table. The princesses brought roses and champagne as a late birthday gift, they really know what makes me happy, haha 😀 Love you girls! Xx

Posted in: Events

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *