Girls’ dinner

dinner_carolineroxy2

dinner_carolineroxy

Tycker verkligen det är så kul att laga mat! Jag bjöd över mina tjejer på middag hemma hos mig som vi satt och njöt av vid mitt nya betongbord. Princessorna hade med sig rosor och champagne som sen födelsedagspresent, dem vet precis vad jag blir glad för, haha 😀 Älskar er! Xx

I really like cooking food! I invited my girls over for dinner at my apartment which we enjoyed at my new table. The princesses brought roses and champagne as a late birthday gift, they really know what makes me happy, haha 😀 Love you girls! Xx

Posted in: Events

You might also like

Paulina Danielsson - Godmorgon! Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård Sandra Lindahl - Fix i läggan (rubriken kan feltolkas, sorry) Sandra Lindahl - Stressmorsan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *