LA shoots

LAbound_carolineroxy2016

Godmorgon lördag! Dags att bege sig mot flygplatsen… igen 😉 Nu bĂ€r det av mot Dubai för modelljobb i nĂ„gra dagar. Vi ska bo i en svit pĂ„ ett megafint hotell, Atlantis the Palm. Tydligen ska det vara 45 grader varje dag och vi plĂ„tar utomhus, fĂ„r se hur svettigt det blir, haha. Ha en magisk helg nu finingar! Xx

Good morning saturday! Time to head to the airport… again 😉 Now it’s time for Dubai for a model job for a couple of days. We’re gonna stay in a suite in a super beautiful hotel, Atlantis the Palm. Its supposed to be 45 degrees celsius and we’re shooting outside, wow I guess we’ll be sweat, haha. Have a magical weekend sweeties! Xx

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *