Spa day

bouxlast_carolineroxy
Set from Boux Avenue HERE

Woop, woop! Det är varmt jaaa.. Men magiskt. Vackert! Jag försöker alltid smyga in en spatimme när jag är iväg, får se hur det blir på denna resan för har en känsla av att vi kommer vara busy, busy och knappt tid med sömn. Nu ska vi härifrån så måste kila 🙂 Xx

Woop, woop! It’s hot, yeees. But magical. Beautiful! I always try to get an hour for spa when I’m traveling, let’s see how it’ll be this trip because I have a feeling we won’t have much time, we’ll be busy busy and almost no time for sleep. And now, have to run 😉 Xx

Posted in: Beauty

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sandra Lindahl - Wanties!! Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Paulina Danielsson - Glow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *