Spa day

bouxlast_carolineroxy
Set from Boux Avenue HERE

Woop, woop! Det är varmt jaaa.. Men magiskt. Vackert! Jag försöker alltid smyga in en spatimme när jag är iväg, får se hur det blir på denna resan för har en känsla av att vi kommer vara busy, busy och knappt tid med sömn. Nu ska vi härifrån så måste kila 🙂 Xx

Woop, woop! It’s hot, yeees. But magical. Beautiful! I always try to get an hour for spa when I’m traveling, let’s see how it’ll be this trip because I have a feeling we won’t have much time, we’ll be busy busy and almost no time for sleep. And now, have to run 😉 Xx

Posted in: Beauty

You might also like

Josephine Qvist - BELISSAS STARTER KIT Sponsored - Zalando @ Way out west Hedda Dibinger - festival pattern Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - BARCELONA - STOCKHOLM - PALMA Lisa Anckarman - THROUGH BACK DENIM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *