Spa day

bouxlast_carolineroxy
Set from Boux Avenue HERE

Woop, woop! Det är varmt jaaa.. Men magiskt. Vackert! Jag försöker alltid smyga in en spatimme när jag är iväg, får se hur det blir på denna resan för har en känsla av att vi kommer vara busy, busy och knappt tid med sömn. Nu ska vi härifrån så måste kila 🙂 Xx

Woop, woop! It’s hot, yeees. But magical. Beautiful! I always try to get an hour for spa when I’m traveling, let’s see how it’ll be this trip because I have a feeling we won’t have much time, we’ll be busy busy and almost no time for sleep. And now, have to run 😉 Xx

Posted in: Beauty

You might also like

Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Cute dresses Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - Just having a bath..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *