LA bound

labound_carolineroxy2*

För ganska exakt ett år sedan flyttade jag och min älskade sis till LA. Det är så, så ofta vi pratar om alla minnen och upplevelser vi var med om där och vilken fantastisk tid vi hade. Blir ingen flytt tillbaka men det lutar åt en liten trip dit i vinter iallafall. Magi 😀 Xx

One year ago me and my lovely sis moved to LA. We speak about memories and adventures from that time so, so often. We’re not gonna move back but I think we will be visiting this winter. Magical 😀 Xx

Posted in: Travels

You might also like

We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *