work hard

workout_carolineroxy1

blabla

Yaay!  Jag älskar ju verkligen att träna men om möjligt så är det ännu roligare när man får göra det utomhus och med solen i ögonen – magi! Iförrgår var jag på en superrolig Jägermeister-middag som var väldigt utöver det vanliga – inlägg kommer! Igår var jag med min prinsessa Malin på en förhandspremiär av nya Bridget Jones-filmen, egentligen inte alls min typ av film men väldigt mysigt häng! Xx

Yaay! I really love working out but it gets even better when you get to do it outside with the sun in your eyes – magical! Tuesday evening I went on a really fun Jägermeister-dinner that was out of this world – post will come! Yesterday I hung out with my princess Malin and went to a preview of the new Bridget Jones-movie, not really my type of movie but it was cosy to hang out! Xx

Posted in: Workout

You might also like

Josephine Qvist - BELISSAS STARTER KIT Sponsored - Zalando @ Way out west Hedda Dibinger - festival pattern Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - BARCELONA - STOCKHOLM - PALMA Lisa Anckarman - THROUGH BACK DENIM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *