#jägermeister

jager1

jager4

jager2

jager3

Här kommer en härlig bildbomb ifrån den underbara Jägermeister-middagen. Den var på Punk Royale på Söder och det bjöds på inte mindre än 18-rätter – helt galet! Det startade grymt bra med löjrom och jäger och sedan var det allt ifrån hummersked, pilgrumsmusslor och massor av härliga jägerdrinkar och ett grymt sällskap! 😀

Here’s a photo bomb from the lovely Jägermeister-dinner. It was situated at Punk Royale at Söder and we got no less than 18 courses – so crazy! It started with amazing whitefish roe with Jäger shots and then we had lobster, scallops and different Jäger-drinks and amazing company! 😀 

Posted in: Events

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Ivyrevel favoriter BYGISELA - BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT.. Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI We Are One - WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *